EN
KAPAT

Lanjeron İle Zamansız Zarafet Yolculuğu Başlıyor

WE TEKS AŞ’nin işine tutkuyla bağlı ekibi LANJERON’u modern ve şehirli kadının vazgeçilmez aksesuar markası olarak hayata geçirdi.

Moda felsefesini “Zamansız Bir Yolculuk” olarak benimseyen LANJERON koleksiyonları; feminen unsurlar taşıyan tasarımları, son derece zarif, sofistike ve modern çizgisiyle modaya zamansız ve asla eskimeyen bir yaklaşım getiriyor.

LANJERON yaşam stili, yüksek kalite bilinci ve tasarım beklentisi taşıyan, şıklığı ve konforu hayat tarzı olarak benimseyen, kendine güvenen kadınlara hitap ediyor.

Koleksiyonumuzun ilham sürecinde renk hikâyeleri, modeller, kumaş ve desenleri büyük bir özenle belirlendi. Koleksiyonu tamamlayan üretim sürecimiz titiz bir işçilik, entegre üretim kabiliyeti ve büyük bir özveri ile hayat buluyor.

Türkiye ve yurtdışında bulunan satış noktalarının yanı sıra, kolay ve güvenilir alışveriş imkânı sunan e-ticaret satış kanalları ile LANJERON; ipek eşarplardan pamuk şallara, fular ve bandana koleksiyonlarından saç bantları ve pareoya uzanan geniş ürün gamıyla da her zevke hitap ediyor.